forfatteren

René Foli er født i 1964 i Århus (kom så de hviii). Opvokset i Århus C, Trøjborg og Risskov. Det var mig med det lange hår, den ulovlige knallert, de hjemmerullede cigaretter og de gode idéer. Flirtede med det forbudte, men traf til sidst de rigtige valg.
 
Bosat i Silkeborg sammen med min kone, mine 3 døtre og min uregerlige hund, i et hus fra 1972, hvor der altid er et eller andet, der trænger til reparation. Er ansat som souschef på TEKO - VIA University College i Herning. Sidder i bestyrelse i århusiansk tøjvirksomhed og i et advisoryboard i en kommunikationsvirksomhed i Silkeborg.
 
I skærende kontrast til det stærkt kvindedominerede miljø på TEKO nyder jeg min rolle som farlig midtbanespiller på det lokale oldboysfodboldhold – går under navnet brasilianeren!
 
Spiller squash, som jeg i mine mere filosofiske øjeblikke betragter som det nærmeste, det moderne menneske kommer de historiske dueller mellem to stridslystne parter! To mænd træder ind i en arena, hver med deres sværd (læs: ketcher). En drabelig duel på taktik, hurtighed, smidighed og finesse udspilles – må den bedste mand vinde…
 
Har boet og arbejdet i Italien. Har sejlet en del. Tror på at langt flere danske ledere skulle have en kreativ røvfuld. Har en livlig fantasi, men staver helt vildt dårligt. Er hippieleder til fingerspidserne (spread love – så skal det hele nok gå…). Saver altid lidt skævt. Har givet blomster til dronningen og taklet kronprinsen i fodbold. Har oplevet at kriser gør nas, men er lærerige. Foretrækker helt klart bogstaver frem for tal…
Forfatter til bogen 'Prinsessen uden ansigt', hvilket du som læser af dette selvfølgelig nu er klar over.